foto

Christian Görlitz

  • nar. 1944
    Hamburg, Hamburg, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Sieben Stunden (TV film)
2017 Spreewaldkrimi - Spiel mit dem Tod (TV film)
2011 Das Duo - Bestien (TV film)
Místo činu: Mnichov - Včera nebyl den (TV film)
2008 Ein Job (TV film)
Fleisch ist mein Gemüse
2006 Mutterglück (TV film)
Verlorenen, Die (TV film)
2004 Außer Kontrolle (TV film)
Das Duo - Bauernopfer (TV film)
2003 Geisel, Die (TV film)
Nachts, wenn der Tag beginnt (TV film)
2002 Mord im Haus des Herrn (TV film)
Mörderherz (TV film)
2001 Anwalt Abel - Salut, Abel! (TV film)
Anwalt Abel - Zuckerbrot und Peitsche (TV film)
Klaras Hochzeit (TV film)
Případy profesora Capellariho: Křehké důkazy (TV film)
2000 Das gestohlene Leben (TV film)
1999 Bella Block - Geflüsterte Morde (TV film)
Preis der Sehnsucht, Der (TV film)
1998 Das Böse (TV film)
Dr. med. Mord (TV film)
1997 Freier Fall (TV film)
1991 Der Deal (TV film)
1988 Bombe, Die (TV film)
1986 Lokomotive, Die (TV film)
1984 Ende vom Anfang, Das (TV film)

TV seriály

2017 Kriminalista (TV seriál)
Matka bouře (S12E04)
Claire (S12E02)
Ztracený syn (S12E01)
2015 Kriminalista (TV seriál)
Hacker (S11E04)
Učitelka lásky (S11E03)
Ve jménu otce (S11E02)
další epizody (4)
2014 Kriminalista (TV seriál)
Zmařený život (S10E04)
Ztracené štěstí (S10E03)
Velké oko Kreuzkolln (S10E01)
další epizody (4)
2013 Kriminalista (TV seriál)
Pod ochrannými křídly (S09E02)
Loutkovodič (S09E01)
Odplata (S08E04)
další epizody (5)
2012 Kriminalista (TV seriál)
Doživotí (S07E05)
Modrá krev (S07E03)
Schumannova chyba (S07E02)
další epizody (5)
2011 Kriminalista (TV seriál)
Dierhagenova poslední vůle (S05E06)
Mezi frontami (S05E05)
2010 Kriminalista (TV seriál)
Dívka s ptáčkem (S05E02)
Zaměněné životy (S04E06)
Amok (S04E05)
2009 Kriminalista (TV seriál)
Sedmá velmoc (S04E04)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
1996 Große Freiheit (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Der König (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
1993 Der kleine Vampir – Neue Abenteuer (TV seriál)
1991 Miller & Mueller (TV seriál)
Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1990 Unter einem Dach (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1986 Ein heikler Fall (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Laufen, leiden, länger leben (TV seriál)
1984 Auf einem langen Weg (TV seriál)
Der Fahnder (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Sieben Stunden (TV film)
2011 Das Duo - Bestien (TV film)
Die Braut im Schnee (TV film)
2008 Ein Job (TV film)
Fleisch ist mein Gemüse
2006 Mutterglück (TV film)
Verlorenen, Die (TV film)
2004 Außer Kontrolle (TV film)
Das Duo - Bauernopfer (TV film)
2003 Geisel, Die (TV film)
2002 Mord im Haus des Herrn (TV film)
Mörderherz (TV film)
2001 Případy profesora Capellariho: Křehké důkazy (TV film)
1999 Bella Block - Geflüsterte Morde (TV film)
1998 Das Böse (TV film)
1997 Freier Fall (TV film)
1995 Špinavé peníze (TV film)
1991 Der Deal (TV film)
1988 Bombe, Die (TV film)
1984 Ende vom Anfang, Das (TV film)

TV seriály

2002 Das Duo (TV seriál)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
1996 Große Freiheit (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Der König (TV seriál)
1991 Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1986 Ein heikler Fall (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1995 Špinavé peníze (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace