foto

Matteo Martari

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Fabrizio De André: Principe libero
2016 2night
2015 La felicità è un sistema complesso

TV seriály

2020 Bella da morire (TV seriál)
2019 Non mentire (TV seriál)
2018 Medicejové (TV seriál)
Mše (S02E08)
Zrada (S02E07)
Spojenectví (S02E06)
další epizody (8)
Non uccidere (TV seriál)
Episode 24 (S02E24)
Episode 23 (S02E23)
Episode 22 (S02E22)
další epizody (12)
2017 I bastardi di Pizzofalcone (TV seriál)
Sotto copertura: La cattura di Zagaria (TV seriál)
Non uccidere (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (12)
2016 Medicejové (TV seriál)
Zjevení Páně (S01E08)
Non uccidere (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (6)
2015 Non uccidere (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2011 Un passo dal cielo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky