foto

George Herbert

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Horror Hospital
1970 Ai qing de dai jia
Secrets of Sex
1958 Further Up the Creek
The Trollenberg Terror
1937 Cafe Metropole
1936 Pigskin Parade

TV seriály

1976 The Glittering Prizes (TV seriál)
1975 The Love School (TV seriál)
1973 Thriller (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
1965 Enemy of the State, An (TV seriál)
1957 Television World Theatre (TV seriál)
1956 The Errol Flynn Theatre (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky