foto

Shane Richie

  • nar. 11.3.1964 (56 let)
    Harlesden, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 We're Doomed! The Dad's Army Story (TV film)
2013 Vězni slunce
2011 Reverend, The
2010 Cesta na vrchol
2007 Good Samaritan, The (TV film)
2006 What We Did on Our Holiday (TV film)
2005 Celebrate 'Oliver!' (TV film)
2003 EastEnders: Christmas Party (TV film)
Zkáza rodu Hickmanů
2000 Distant Shadow
1998 Macbeth (TV film)
1997 Záchranné lano
1993 French and Saunders Live

TV seriály

2012 Daybreak (TV seriál)
2009 Jak běží život (TV seriál)
Minder (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2001 Night & Day (TV seriál)
2000 Bob Martin (TV seriál)
Burnside (TV seriál)
1995 The Mrs. Merton Show (TV seriál)
1994 Room 101 (TV seriál)
1992 Parallel 9 (TV seriál)
1990 Up to Something! (TV seriál)
1989 Something for the Weekend (TV seriál)
1987 The Les Dennis Laughter Show (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Telly Addicts (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1978 3-2-1 (TV seriál)
Grange Hill (TV seriál)

Dokumentární

2006 Story of Light Entertainment, The (TV seriál) - a.z.
2004 95.8 Capital FM's Party in the Park for the Prince's Trust 2004 (koncert)
Making It at Holby (TV film)
2003 Tabloid Tales (TV seriál)
1992 HBO First Look (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Lip Sync Battle UK (TV pořad)
2014 Good Morning Britain (TV pořad)
Kresli a hádej (TV pořad)
2013 National Television Awards (TV pořad)
2012 Sunday Brunch (TV pořad)
The Sarah Millican Television Programme (TV pořad)
2011 National Television Awards 2011, The (TV pořad)
2007 Dame Edna Treatment, The (TV pořad)
The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
The Graham Norton Show (TV pořad)
Would I Lie to You? (TV pořad)
2006 The ONE Show (TV pořad)
2005 8 Out of 10 Cats (TV pořad) - a.z.
2004 Strictly Come Dancing (TV pořad)
Strictly Come Dancing: It Takes Two (TV pořad)
The Paul O'Grady Show (TV pořad)
2003 Comic Relief 2003: The Big Hair Do (TV pořad)
2001 Kumars at No. 42, The (TV pořad)
Lorraine (TV pořad)
1999 It's Only TV... But I Like It (TV pořad)
1997 Light Lunch (TV pořad)
Night Fever (TV pořad)
1993 Live & Kicking (TV pořad)
Shooting Stars (TV pořad)
1991 Noel's House Party (TV pořad)
1990 The Word (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)
1971 Parkinson (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky