foto

Oliver Korittke

  • nar. 6.4.1968 (53 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Stand Up
2019 Abikalypse
Der Sportpenner
Továrna na sny
2018 Lux: Krieger des Lichts
Meine teuflisch gute Freundin
2017 Auf der anderen Seite ist das Gras viel grüner
Die Ketzerbraut (TV film)
Für Emma und ewig (TV film)
2016 Affenkönig
Wie Männer über Frauen reden
2015 Alki Alki
Da muss Mann durch
Tod den Hippies!! Es lebe der Punk!
Weihnachtsmänner (TV film)
2014 Die Schlikkerfrauen (TV film)
Doktorspiele
Polizeiruf 110 - Eine mörderische Idee (TV film)
2013 Děvčátko se sirkami (TV film)
Slavná pětka 2
2012 Die Männer der Emden
Každý dělá, co umí
Ochránce
2011 Engel der Gerechtigkeit (TV film)
Oranžové léto
2010 Schurkenstück (TV film)
Studentka ro(c)ku
2009 Stíny spravedlnosti (TV film)
Tajemný pan G. (TV film)
Ďábel se třemi zlatými vlasy (TV film)
2008 Buffalo Soldiers: Odvaha a přátelství
Evet, beru si tě!
Liebesgruß an einen Engel (TV film)
Neben der Spur
Tajemství Morphusu
2007 Die ProSieben Märchenstunde: Des Kaisers neue Kleider - Mode, Mob und Monarchie (TV film)
Táta na útěku (TV film)
2006 Der Seehund von Sanderoog (TV film)
Handyman
Reine Formsache
2005 Dítě nebo kariéra? (TV film)
Grenzverkehr
2004 Agnes a jeho bratři
Cowgirl
Ein Krasser Deal (TV film)
Italiener und andere Süßigkeiten (TV film)
Meine Frau, meine Freunde und ich
Mýlit se je sexy (TV film)
2003 Das Siebte Foto
Die Liebe kommt als Untermieter (TV film)
Die Musterknaben - 1000 und eine Nacht (TV film)
Die Schönste aus Bitterfeld (TV film)
Ein mörderisches Spiel (TV film)
Ihr schwerster Fall: Mord am Pool (TV film)
2002 Nogo
Opus
Poppitz
Rok prvních polibků
2001 99euro-films
Der kleine Mann
Ein Teenager flippt aus (TV film)
Komando v sukních
Zatracená práce
2000 Die Nacht der Engel (TV film)
Eine Hand voll Gras
Jetzt oder nie - Zeit ist Geld
Polizeiruf 110 - Die Macht und ihr Preis (TV film)
Sumo Bruno
1999 Der Elefant in meinem Bett (TV film)
Die Musterknaben 2 (TV film)
Doggy Dog - Eine total verrückte Hundeentführung (TV film)
Dostatek důkazů (TV film)
Prachy, zbraně, jedno porno
Sara Amerika
Südsee, eigene Insel
1998 Dunckel (TV film)
Fünf Minuten
Milostné scény z planety Země
Polibek vraha (TV film)
Weekend mit Leiche (TV film)
1997 Die Musterknaben
Nackt im Cabrio (TV film)
Tut mir leid wegen gestern (TV film)
1996 Klaun (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Cesta nikam (TV film)
Rohe Ostern
1995 Looosers!
1994 Natalie - Endstation Babystrich (TV film)
1991 Heldenfrühling
1990 Keep on Running
1986 Caspar David Friedrich - Grenzen der Zeit
1981 Sternensommer (TV film)

TV seriály

2020 Für Umme - Die Serie (TV seriál)
Neo-Brutalismus (E10)
Enriggo (E09)
Trimmen (E04)
Wilsberg (TV seriál)
Bielefeld 23 (E66)
2019 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Unmündig (S08E02)
Wilsberg (TV seriál)
Schutzengel (E65)
Ins Gesicht geschrieben (E64)
Minus 196° (E63)
další epizody (4)
2018 Bullsprit (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Mörderische Rendite (E61)
Die Nadel im Müllhaufen (E60)
Prognose Mord (E59)
další epizody (4)
2017 Wilsberg (TV seriál)
Alle Jahre wieder (E57)
MünsterLeaks (E56)
Straße der Tränen (E55)
další epizody (5)
2016 Wilsberg (TV seriál)
In Treu und Glauben (E52)
Mord und Beton (E51)
Tod im Supermarkt (E50)
2015 Katie Fforde (TV seriál)
Příboj lásky (E19)
Wilsberg (TV seriál)
Bittere Pillen (E49)
48 Stunden (E48)
Bauch, Beine, Po (E47)
další epizody (5)
2014 Wilsberg (TV seriál)
90-60-90 (E44)
Das Geld der Anderen (E43)
Mundtot (E42)
další epizody (4)
2013 Wilsberg (TV seriál)
Hengstparade (E40)
Gegen den Strom (E39)
Treuetest (E38)
další epizody (4)
2012 Wilsberg (TV seriál)
Halbstark (E36)
Die Bielefeld-Verschwörung (E35)
Aus Mangel an Beweisen (E34)
2011 Wilsberg (TV seriál)
Im Namen der Rosi (E33)
Tote Hose (E32)
Frischfleisch (E31)
2010 Wilsberg (TV seriál)
Bullenball (E30)
Gefahr im Verzug (E29)
2009 Wilsberg (TV seriál)
Oh du tödliche… (E28)
Doktorspiele (E27)
Der Mann am Fenster (E26)
2008 Wilsberg (TV seriál)
Das Jubiläum (E25)
Interne Affären (E24)
Royal Flush (E23)
další epizody (4)
2007 Wilsberg (TV seriál)
Unter Anklage (E21)
Die Wiedertäufer (E20)
Miss-Wahl (E19)
2006 Wilsberg (TV seriál)
Tod auf Rezept (E18)
Falsches Spiel (E17)
Callgirls (E16)
2005 Wilsberg (TV seriál)
Ausgegraben (E15)
2004 Bewegte Männer (TV seriál)
Trixi und Axel tun es schon wieder (S02E12)
Das Superweib (S02E09)
Flotter Vierer (S02E06)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Familienglück (S04E04)
2003 Was nicht passt wird passend gemacht - Die Serie (TV seriál)
2002 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
2000 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Ende der Angst (E02)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
Záchranář (S02E06)
1999 Einfach Klasse! (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
Verschleppt (E11)
1998 Ulice Berlína (TV seriál)
Blutige Beute (S02E02)
1997 Sophie - Schlauer als die Polizei erlaubt (TV seriál)
1996 Berlínské trio (TV seriál)
1995 Zappek (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1989 Molle mit Korn (TV seriál)
1988 Fest im Sattel (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Die falsche Diagnose (S01E13)
1984 Eine Klasse für sich - Geschichten aus einem Internat (TV seriál)
1983 Ich heirate eine Familie (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 Wenn's nach mir ginge (TV seriál)
1977 Drei Klumberger, Die (TV seriál)
1976 Aktion Grün (TV seriál)
1973 Sesamstraße (TV seriál)
1972 Die Pulvermänner (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2001 Blondes Gift (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky