foto

Dan Zeff

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 The Queen and I (TV film)
2017 Umělec Adolf (TV film)
2011 Hattie (TV film)
2008 Spalující vášeň (TV film)
2005 Sweetnightgoodheart
2001 Out of the Ashes (TV film)
1998 Druhá šance pro lásku
1997 Dual Balls
1994 Never Mind (TV film)
That Sunday (TV film)

TV seriály

2017 Městské legendy (TV seriál)
2016 Kolekce (TV seriál)
Nabídka (E08)
Zrada (E07)
Víkend (E06)
další epizody (4)
2015 V čísle 9 (TV seriál)
Seance Time (S02E06)
The Trial of Elizabeth Gadge (S02E03)
2014 Siblings (TV seriál)
2012 Pramface (TV seriál)
2011 Case Histories (TV seriál)
2008 Lost in Austen (TV seriál)
2007 Slečna Marplová (TV seriál)
V hotelu Bertram (S03E01)
2006 Pán času (TV seriál)
Láska a nestvůry (S02E10)
2005 Ideal (TV seriál)
2004 Nejhorší týden mého života (TV seriál)
2001 Linda Green (TV seriál)
2000 At Home with the Braithwaites (TV seriál)
Fat Friends (TV seriál)
1999 Sunburn (TV seriál)
1994 Lloyds Bank Channel 4 Film Challenge (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Dual Balls

TV seriály

2017 Porters (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky