foto

Cristina do Rego

  • nar. 26.4.1986 (31 let)
    Anchieta, Brazílie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Frühling - Nichts gegen Papa (TV film)
Rockstars zähmt man nicht (TV film)
Schnitzel geht immer (TV film)
2013 Ein Schnitzel für alle (TV film)
2012 Katie Fforde: Kousek z tebe (TV film)
2011 Sklizeň
2009 Ein Schnitzel für drei (TV film)
2008 Náš vůdce
2004 Besser als Schule

TV seriály

2015 Unter Gaunern (TV seriál)
2011 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
2009 Deník doktorky (TV seriál)
Ano, já chci. Ale kdo chce mě? (S02E08)
Romantika, tři muži na honu (S02E07)
Páni, překonávám sama sebe (S02E05)
2007 Kinder, Kinder (TV seriál)
2006 Turečtina pro začátečníky (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
2002 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace