foto

Cristina do Rego

  • nar. 26.4.1986 (33 let)
    Anchieta, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Schnitzel de Luxe (TV film)
Wenn's um Liebe geht (TV film)
2017 Rockstars zähmt man nicht (TV film)
Schnitzel geht immer (TV film)
2013 Ein Schnitzel für alle (TV film)
2012 Die ProSieben Märchenstunde: Ali-Baba und die 40 Räuber (TV film)
Katie Fforde: Kousek z tebe (TV film)
2011 Sklizeň
2009 Ein Schnitzel für drei (TV film)
2008 Náš vůdce
2006 Die Sitte - In flagranti (TV film)
2004 Besser als Schule

TV seriály

2019 Ohne Schnitzel geht es nicht (TV seriál)
Rozmarné jaro (TV seriál)
Sand unter den Füßen (E22)
Das verlorene Mädchen (E21)
Lieb mich, wenn du kannst (E20)
další epizody (4)
2018 Rozmarné jaro (TV seriál)
Am Ende des Sommers (E18)
Wenn Kraniche fliegen (E17)
Gute Väter, schlechte Väter (E16)
další epizody (4)
2017 Rozmarné jaro (TV seriál)
Nichts gegen Papa (E14)
2015 Unter Gaunern (TV seriál)
2012 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Die Daltons von Büdringhausen (E16)
Die Moorhexe (E15)
Napoleons Klo (E14)
další epizody (7)
2011 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Gemopst (E06)
Durch die Blume (E05)
Schützenfest (E04)
další epizody (6)
2009 Deník doktorky (TV seriál)
Ano, já chci. Ale kdo chce mě? (S02E08)
Romantika, tři muži na honu (S02E07)
Páni, překonávám sama sebe (S02E05)
2007 Kinder, Kinder (TV seriál)
2006 Turečtina pro začátečníky (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace