foto

Daniel Donskoy

  • nar. 27.1.1990 (30 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Tatort - Krieg im Kopf (TV film)
Tatort - National feminin (TV film)
2019 Crescendo - #Makemusicnotwar
Tatort - Das verschwundene Kind (TV film)
2018 Tatort - Wer jetzt allein ist (TV film)
2015 The Honourable Rebel

TV seriály

2020 Bibi & Tina (TV seriál)
2018 Sankt Maik (TV seriál)
Es ist nicht alles Gold, was glänzt (S01E06)
Vor der Prozession ist nach der Prozession (S01E05)
Was Frauen wollen (S01E04)
další epizody (6)
2017 SS-GB: Hitler v Británii (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Chefsache (S16E26)
2016 Viktorie (TV seriál)
Brocket Hall (S01E03)
Panenka 123 (S01E01)
2015 Detectorists (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
1986 Casualty (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 CATCH! Der große SAT.1 Fang-Freitag (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky