foto

Gabriele Schreiner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2012 Muži vždycky lžou (TV film)
2011 Familie macht glücklich (TV film)
2010 Der Böse Onkel
2007 Bezaubernde Marie (TV film)
Tatort - Der Tote vom Straßenrand (TV film)
2006 Heiratsschwindlerin mit Liebeskummer (TV film)
2004 Marga Engel gibt nicht auf (TV film)
2003 Marga Engel kocht vor Wut (TV film)
2002 Brief des Kosmonauten, Der
Herz oder Knete (TV film)
2001 Aszendent Liebe (TV film)
Marga Engel schlägt zurück (TV film)
2000 Schweigen ist Gold (TV film)
1999 Stan Becker - Skuteční přátelé (TV film)
1998 Tatort - Ein Hauch von Hollywood (TV film)
1996 Lorenz v zemi lhářů
1993 Achtundzwanzichtausend Wünsche

TV seriály

2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Gemeinsam stark (S11E12)
Tragische Stunden (S11E11)
Wahre Schönheit … (S11E10)
další epizody (11)
2007 In aller Freundschaft (TV seriál)
Anfang oder Ende? (S11E01)
In frohem Jubel (S10E42)
Zu neuen Ufern (S10E41)
další epizody (16)
2004 Unter weissen Segeln (TV seriál)
2002 Wie erziehe ich meine Eltern? (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Krátký oddech (S02E18)
Shnilá jablka (S02E17)
Mezi dvěma kameny (S02E16)
další epizody (4)
1997 Mama ist unmöglich (TV seriál)
1996 OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1990 Achterbahn (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky