foto

Leslie Greif

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Scorned (TV film)
2017 Dating Game Killer (TV film)
2013 10 Rules for Sleeping Around
2006 Veselý prachy
2005 Walker, Texas Ranger: Falešné obvinění (TV film)
2003 Na mou čest (TV film)
1995 Psychopat

TV seriály

2017 Sun Records (TV seriál)
2015 Hrdinové od Alama (TV seriál)
The Rise of the Republic (E05)
Vengeance Is Mine (E04)
Blood for Blood (E03)
další epizody (5)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2006 Veselý prachy
1997 Falešné svědectví
Vetřelec 007
1996 Nebeští vězni
1995 Psychopat
1988 Superzachránci

TV seriály

1988 First Impressions (TV seriál)

Dokumentární

2005 Bolivar: Path to Glory
2000 Intimate Portrait: Minnie Driver (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2013 10 Rules for Sleeping Around
2006 Veselý prachy
1997 Falešné svědectví

Dokumentární

2007 Brando (TV film)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2017 Sun Records (TV seriál)
Finishing School (E08)
No Favors Here (E07)
Who They Were Meant to Be (E06)
další epizody (8)
2001 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Poslední zúčtování - 2. část (S09E24)
Poslední zúčtování - 1. část (S09E23)
Filmové hvězdy (S09E22)
další epizody (14)
2000 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Faith (S09E10)
Dítě naděje (S09E09)
Odplata (S09E08)
další epizody (23)
1999 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Otázka víry (S08E12)
Ztráta paměti (S08E11)
Chopit se příležitosti (S08E10)
další epizody (24)
1998 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Na hranici (S07E11)
Oči Rangera (S07E10)
Rajská stezka (S07E09)
další epizody (24)
1997 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Malá požehnání (S06E12)
Místo pro ženu (S06E11)
Na konci duhy (S06E10)
další epizody (25)
1996 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Vánoce u Rangerů (S05E13)
Nejnebezpečnější muž (S05E12)
Lucky (S05E11)
další epizody (28)
1995 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Závazek (S04E11)
Divoká voda: 2. část (S04E10)
Divoká voda: 1. část (S04E09)
další epizody (22)
1994 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Tygří oko (S03E10)
Odplata (S03E09)
Pod palbou (S03E08)
další epizody (23)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Noc gladiátora (S02E10)
Nevinný člověk (S02E09)
Nevyrovnané účty (S02E08)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky