Reklama

Reklama

Recenze (4)

Matty 

všechny recenze uživatele

Brando nebyl svatý (i když se rád stylizoval do postavy Ježíše), což tento obsáhlý vzpomínkový dokument nezastírá. Dle očekávání je nejvíce prostoru věnováno jeho klíčovým hereckým výkonům (Tramvaj, Přístav, Kmotr, Paříž, Apokalypsa) a filmům, kde ještě doopravdy hrál a nebyl jenom TÍM Marlonem Brandondem. S přihlédnutím k převážně neanalytickému pojetí mi však přišly více obohacující ony spíše bulvární informace o Brandovi, jakého jsem z filmů neznal. O Brandovi věnujícím se boji za práva původních obyvatel Ameriky, plození dětí a zušlechťování ostrovů v Tichém oceánu. Posledních patnáct minut, které by se daly nazvat „Brando srandista“, beru za nevyhnutelnou daň snahy ukázat opravdu všechny tváře slavného herce (jehož metoda byla podle mého mínění příliš osobitá, aby z ní mohli vycházet mladší kolegové, jak se ti snaží naznačovat). ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Vyborny dokument o mojom oblubencovi - hercovi menom Marlon Brando. Dokument sa venuje jeho zivotu, hereckej kariere ...... proste vsetkemu, co tento vynimocny herec dokazal : Pre mna jednoznacne povinna jazda a pochopitelne 100 % ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

S M. Brandem jsem viděla asi jen Don Juan de Marco. Není můj oblíbený herec takže jsem se ve filmu něco málo dověděla. ()

candy_daze 

všechny recenze uživatele

"Brando" jako dokument bezesporu uspěl. Je fakticky hodně vyčerpávající, ale na druhou stranu je to jeden z nejosobnějších dokumentů, co jsem kdy viděla. Věnuje se všem stránkám Marlonova života, velký prostor je věnován jak jeho herectví, tak aktivismu a hlavní slovo mají jeho přátelé, nebo lidé, kteří ho znali. "Brando" působí hodně vřele a inspirativně, není to jen dokument, ale vzdaní holdu jednomu velkému muži. ()

Reklama

Reklama