foto

Paul D. Calder

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2014 How Murray Saved Christmas (TV film)
2006 Mezi námi zvířaty
2002 The Groovenians (TV film)
1999 Olive, the Other Reindeer (TV film)

TV seriály

2015 Gen Zed (TV seriál)
R jako rodina (TV seriál)
Pitomá sobota (S01E02)
Ve Švédsku to nejde (S01E01)
2014 Clash-A-Rama! (TV seriál)
2013 Futurama (TV seriál)
Tydýt mimozemšťan (S07E16)
2012 Futurama (TV seriál)
Narodím se zítra (S07E03)
Chyť mě za ruku (S07E02)
Sexuální praktiky robotů (S07E01)
2011 Futurama (TV seriál)
Reinkarnace (S06E26)
Rychlé čipy (S06E25)
Čest rodiny Farnsworthů (S06E23)
další epizody (9)
2010 Futurama (TV seriál)
Malý kabelový kabaret (S06E21)
Lepší později než pozdě (S06E07)
Znovuzrození (S06E01)
2003 Kid Notorious (TV seriál)
Futurama (TV seriál)
Smlouva s Roboďáblem (S04E18)
Afryodisiakum (S04E17)
Tři sta babek (S04E16)
další epizody (12)
2002 Futurama (TV seriál)
Kam se dosud žádný fanoušek nevydal (S04E11)
Nikdo to rád horké (S04E08)
Čtyři z rakety a pes (S04E07)
další epizody (14)
2001 Futurama (TV seriál)
Rozval Roswell (S03E19)
Nebezpečné robo-známosti (S03E15)
Tak skáče čas (S03E14)
další epizody (14)
2000 Futurama (TV seriál)
Jak ztratit holku za 1000 let (S02E19)
Kvílení autodlaků (S02E18)
Zachraňte vojína Bendera (S02E17)
další epizody (15)
1999 Futurama (TV seriál)
První společné V. V. ce (S02E04)
Do voleb hlava nehlava (S02E03)
Citové pouto (S02E01)
další epizody (15)
1998 Toonsylvania (TV seriál)
1997 Extreme Ghostbusters (TV seriál)
Město sexu (TV seriál)
Spawn (TV seriál)
1995 Earthworm Jim (TV seriál)

Video kompilace

2009 Futurama: Fialový trpaslík (video kompilace)
2008 Futurama: Benderova hra (video kompilace)
Futurama: Milion a jedno chapadlo (video kompilace)
2007 Futurama: Benderovo parádní terno (video kompilace)

Herecká filmografie

Video kompilace

2008 Futurama: Benderova hra (video kompilace)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky