Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí FUTURAMA film z plánovaných čtyř nese název BENDEROVA HRA a vrhne nás přímo do období krize. Palivo používané jako pohon do vesmírných lodí dochází a ceny rostou závratným tempem. Posádka lodi Planet Express je tedy vyslána na nebezpečnou misi, infiltrovat svět obsahující poslední důl na temnou hmotu, látku která lodě pohání. Hluboko pod povrchem však najdou podivný svět. Starobylou zemi draků, magie a rytířů, kteří až podezřele připomínají Bendera (John Di Maggio). Vzhledově. Zásady rytířů, statečnost, loajalita a štědrost, mu totiž nic neříkají. (3DD!3)

(více)

Recenze (255)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jedná sa zatiaľ o jeden so slabších filmov so sveta Futurami, ale to neznamená, že sa pri ňom nedá pobaviť. Tentokrát je to všetko tak strašne bláznivé, že hľadať tam väčší zmysel je úplne zbytočné, čo sa týka predchádzajúcich dvoch dieloch. Naopak je tu strašne veľa rôznych odkazov, na rôzne fenomény, ktoré dobili trh, kiná, knižný svet, alebo nejaký iný. Jedinú chybu by som tak pripisoval len faktu že to celé nesmeruje vlastne nikam, ale takých bolo aj pár častí seriálu. Fantastický humor a absurdné situácie sú ale viditeľné skoro v každej minúte. Ako fanúšik som slintal blahom a tú hodinku a pol som si náramne užil. Očakávam s napätím štvrtý film. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Další velké zklamání, kdy hrdinové mého oblíbeného seriálu ztrapňují sami sebe a celý svět Futuramy. I tenhle díl naprosto postrádá oblíbený humor a děj neutáhne délku celovečerního filmu. Kam se poděla působivost , vtipnost a akce epizod... Tohle je dlouhé, nudné, zbytečné a, i když to nerad říkám, naprosto obtěžující. Futuramo, vrať se! Ale rozhodně ne v téhle podobě... Tohle přece nejsi ty! ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - To není hazard. Hrajeme tu Dračí doupě!!.......Bendrova fantazie se ještě neprojevila. CITÁT - Nemožné je pouze nesmysl. Co se to děje? A proč mě tohle tak vzrušuje?.... Jedna dobrá hláška za druhou. Seriál jsem nikdy neviděl, ale tohle je prostě super. CITÁT - Padejte z mýho močálu, fakani!!!!!........... DIALOG: Co ještě můžeme zabít? Není támhleto Hobit? Ne, není ten by měl větší pytlík............... Scéna v jeskyní "Beznaděje" je brutální a krvavá. CITÁT - Tak, teď už jsem umřel.............. A já u tohoto dílu umíral smíchy. Tohle je fakt brutus. CITÁT - Už mě zabila před chvilkou, copak jsem sekaná?..........Nedělej ze mě sekanou!!!......... Parodie snad na vše možné. Například se tu parodije Pán prstenů, Robin Hood, Souboj Titánů a v neposlední řadě i legendární hra Dračí doupě. Já se královsky bavil. CITÁT - Všichni jí chtěějíí, všššichni chtěějííí získat koššštičku.......... Tady došlo asi k nějaké chybě. To je neuvěřitelné. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Lepší?! Ano i ne.První film u mě nastavil latku dost vysoko. Jinak celkově by bylo lepší udělat jednu sérii a tam některé události rozebrat. Tento film se dá rozdělit na dvě půlky. První půlka je paradní. Palivo je čímdál dražší a hledá se způsob jak zatrhnout Mamince její nečistý obchod s palivem. Super je zmagořelý Bender. Což , ale připomína díl , kdy Bender již ve cvokárně byl. Druhá půlka je parodii Pána Prstenu. Jako milovníka PP jsem se parádně bavil , i když někdy ty fory byly až moc nahraně unosnosti. Viz. parodie Glumova rozmlouvání sám ze sebou. Proč jen tady je Zoidberg tak málo? V čem je tedy tento film lepší? Asi ve vyrovnanosti děje. I když je to na dvě půlky tak obě mají svojí sílu. Ke všemu je tu konečně skvělá parodie na SW. Ty si můj otec! Zahled se do svého nitra a poznáš pravdu! ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Ne, že bych se nudil, ale všechny ty nápady mi přijdou tak trochu unylé. Bojím se, že stará kadence seriálu je v nenávratnu. Parodie The Lord of the rings mi ani tak nevadí, ale tvůrci přišli tak trochu s křížkem po funuse. Všechny parodie na toto téma už měly být dávno uzavřeny, toto téma je - řekl bych - pasé. A D&D? Vždyť to není žádný nápad.. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (10)

  • E. Gary Gygax, tvůrce Dungeons and Dragons, zemřel v roce 2008. Film je věnován jeho památce a je rovněž uveden v titulcích, i když se ve filmu objeví pouze v sestřihu z jednoho z dílů Futuramy. (HellFire)
  • Film se netradičně bude odehrávat ve fantasy prostředí - Bender si zahraje na rytíře, Lee na kentaura. (Matrinx)

Reklama

Reklama