foto

Monika Kaleta

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2021 Tak ma być
2020 Erotica 2022
2018 Útěk
2001 Kameleon
2000 Nieznana opowieść wigilijna (TV film)
Tajemné výstřely

TV seriály

2019 Diagnoza (TV seriál)
Epilog (S04E14)
Episode 13 (S04E13)
Episode 12 (S04E12)
další epizody (14)
2018 Diagnoza (TV seriál)
Episode 14 (S03E14)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
další epizody (27)
2017 Diagnoza (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
2016 Dwoje we troje (TV seriál)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S08E12)
Episode 11 (S08E11)
Episode 10 (S08E10)
další epizody (24)
2015 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S06E12)
Episode 11 (S06E11)
Episode 10 (S06E10)
další epizody (24)
2014 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 11 (S04E11)
Episode 10 (S04E10)
Episode 9 (S04E09)
další epizody (24)
2013 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
2010 Nowa (TV seriál)
Pożegnanie (E13)
Prawdziwa miłość (E12)
Nowe życie (E11)
další epizody (13)
Ratownicy (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2007 Tajemství šifrovací věže (TV seriál)
Tylko miłość (TV seriál)
2005 Tango z aniołem (TV seriál)
2003 Defekt (TV seriál)

Kostymérská filmografie

Filmy

2020 Gorzko, gorzko!
2018 Útěk

Herecká filmografie

TV seriály

2010 Ratownicy (TV seriál)
Episode 4 (E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky