foto

James Komack

  • nar. 3.8.1924
    New York City, New York, USA
  • zem. 24.12.1997 (73 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1985 Porkyho odveta
1973 Lady Luck (TV film)

TV seriály

1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1978 Another Day (TV seriál)
1976 Mr. T and Tina (TV seriál)
1975 Welcome Back, Kotter (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
1969 The Courtship of Eddie's Father (TV seriál)
1968 Star Trek (TV seriál)
Podíl z akce (S02E20)
1966 Tarzan (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
1963 My Favorite Martian (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1962 Charley Angelo (TV film)
1960 Contessa azzurra, La
1959 Díra v hlavě
1958 Damn Yankees!
Senior Prom
1954 Best Foot Forward (TV film)

TV seriály

1982 9 to 5 (TV seriál)
1975 Welcome Back, Kotter (TV seriál)
1969 The Courtship of Eddie's Father (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
1961 One Happy Family (TV seriál)
1959 Hennesey (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
1958 Frontier Justice (TV seriál)
1957 Wagon Train (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)

Dokumentární

1998 Inside Star Trek: The Real Story

TV pořady

1983 Star Search (TV pořad)
1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace