foto

Kaoru Mizuki

  • nar. 16.6.1956 (63 let)
    Jokohama, Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zan'e: Sunde wa ikenai heja
2014 Sakura Housara (TV film)
2013 Kijoku jawaku
Mata kanarazu aouto daremoga itta
Minasan, sajónara
2011 Ašita no Džó
Kamisama no njóbó (TV film)
Onmitsu Hichou (TV film)
2010 Leonie
2008 Kizumomo.
2006 Kazoku no hikecu
Metro ni notte
Odplata
2005 Gekidžóban Kamen Rider: Hibiki to 7nin no senki
Jokubó
Sedm nevinných
2004 Tony Takitani
2003 Nenávist 2
Shôwa kayô daizenshû
2001 Džogakusei no tomo
2000 Kurosufaia
1998 Doktor játro
Nedžišiki
1995 Gakkó no kaidan
1991 Muno no hito
1988 Tonbo (TV film)
1983 Izakaja Čódži

TV seriály

2019 Kinkjú toriširabešicu (TV seriál)
2017 PTA Grandpa (TV seriál)
2016 Mamagoto (TV seriál)
2015 Doctors: saikjó no meii 3 (TV seriál)
Iši no maju (TV seriál)
2014 Sakura - Jiken wo Kiku Onna (TV seriál)
Tokubou Keisatsucho Tokushu Bohanka (TV seriál)
Šin keidži Jošinaga Seiiči (TV seriál)
2013 Keidži no manazaši (TV seriál)
2012 Irjú sósa 2 (TV seriál)
Taira no Kiyomori (TV seriál)
Šokuzai (TV seriál)
2010 Kacura Čizuru šinsacu ničiroku (TV seriál)
2009 Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi 4 (TV seriál)
2007 Hitogata Nagashi (TV seriál)
2004 Ichiban Taisetsu na Hito wa Dare Desu ka (TV seriál)
2003 Kaidan šin mimibukuro (TV seriál)
1997 Eko Eko Azaraku (TV seriál)
Kimi ga jinsei no toki (TV seriál)
1996 Hamidaši keidži džónecukei (TV seriál)
1995 Watashi, Mikata Desu (TV seriál)
1994 Tekireiki (TV seriál)
1992 Night Head (TV seriál)
Ude ni oboe ga ari (TV seriál)
1988 Netsuppoi no! (TV seriál)
1979 San-nen B-gumi Kinpači sensei (TV seriál)
1975 Oretači no tabi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky