foto

Jean-Pierre Sinapi

  • nar. 1949
    Cahors, Lot, Francie

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

San Sebastián IFF

  • 2000 -Nationale 7 (Cena diváků pro nejlepší film)

César du cinéma

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Une vie française (TV film)
2006 Vive la bombe! (TV film)
2000 Nationale 7
1989 Vlak z Vídně (TV film)
1987 Bocetta revient de guerre
La reine de la jungle (TV film)

TV seriály

1993 Maigret (TV seriál)
Maigret a muž z lavičky (E10)
1989 Cycle Simenon (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky