foto

Martin Čihák

  • nar. 28.5.1964 (55 let)
    Hradec Králové, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 4/4 Preludium C dur (studentský film)
2008 Sestra

Dokumentární

2010 Atraktorrokytnicky
2000 Archiv FAMU (TV film)
Exprmntl KBH
1999 Otto Placht - malíř džungle
1998 Amatérský film (TV film)
Králikův seznam (TV film)
Potomci slavných (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2012 FTM – Film Experiment (studentský film)
Přestřih (studentský film)
2001 Všechno na Mars!
1990 Koho ofoukne větříček (TV film)

Dokumentární

2015 Amatérský film
2012 Ponorná řeka didaktiky (studentský film)
1998 V centru filmu - v teple domova (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2001 Pour J.B.
1998 YLO
1994 Adam Kadmon
1993 Naše zahrádka
1992 Neustadt
1988 František

Dokumentární

2010 Atraktorrokytnicky
2002 Palaestra (TV film)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2017 73°c
2010 Atraktorrokytnicky
2000 Archiv FAMU (TV film)
1999 Otto Placht - malíř džungle

Střihačská filmografie

Dokumentární

2017 73°c

Producentská filmografie

Dokumentární

2010 Atraktorrokytnicky

Host

TV pořady

2014 Konfrontace Petra Fischera (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky