foto

Melanie Jennings

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2013 Port Hope (TV film)
2010 Vacation with Derek (TV film)
2008 Nezlomná pouta (TV film)
2007 Já, mé druhé já a zase já (TV film)
Vzkaz (TV film)
2006 Rozhřešení (TV film)
Rtěnka (TV film)
2001 Nebezpečný syn (TV film)
1999 Láska až za hrob (TV film)
The Promise (TV film)
The Wrong Girl (TV film)
1997 Prohnilá do morku kostí (TV film)
Stín minulosti (TV film)
1996 87. revír: Sníh (TV film)
Co jsi to za matku?
Hostile Advances: The Kerry Ellison Story (TV film)
Jack Reed: Death and Vengeance (TV film)
Legend of Gator Face, The
Není úniku (TV film)
The Haunting of Lisa (TV film)
Trilogy of Terror II (TV film)
1995 Smrti se postav čelem (TV film)

TV seriály

2015 Make It Pop (TV seriál)
2013 Satisfaction (TV seriál)
2004 Instant Star (TV seriál)
2001 Screech Owls (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)

Dokumentární

2013 Jak přežít zlo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky