foto

Bernard-Pierre Donnadieu

  • nar. 2.7.1949
    Paříž, Francie
  • zem. 27.12.2010 (61 let)
    Versailles, Yvelines, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Jeanne Devère (TV film)
2009 12 balles dans la peau pour Pierre Laval
L'Affaire Salengro (TV film)
2008 Paříž 36
2007 Nous nous sommes tant hais (TV film)
2006 Antonio Vivaldi, un prince à Venise (TV film)
Beau masque (TV film)
Police blues
2005 Allons petits enfants (TV film)
Jusqu'au bout (TV film)
2004 Clochemerle (TV film)
Les Passeurs (TV film)
Un petit garçon silencieux (TV film)
2003 Orages (TV film)
2002 Jean Moulin (TV film)
2001 Dormir avec le diable (TV film)
Král Galů
2000 BTK - Born to Kast
Causse d'Aspignac, Le (TV film)
1998 Jeanne et le loup (TV film)
Věž prvorozeného (TV film)
1997 Fine équipe, La (TV film)
Pantalon, Le (TV film)
1996 Caboose
Poteau d'Aldo, Le (TV film)
1995 Faut pas rire du bonheur
1994 La Faute
1993 Mauvais garçon
Nalezenec Justininen, boží levoboček
Rosenemil
Szwadron
1992 Blanc d'ébène
Découverte
Scène finale, La
Stín vlka
1991 Alerte rouge, L' (TV film)
Comme nous serons heureux
Marcelino, chléb a víno
1990 Bouřlivý život
Connemara
1989 Christian
Mary de Cork (TV film)
1988 Argent du mur, L' (TV film)
Lutteurs immobiles, Les (TV film)
Spoorloos
1987 Amour est blette, L'
La passion Béatrice
Les fous de Bassan
1986 Flagrant désir
Intruse, L'
Mariage blanc (TV film)
Max, má láska
1985 Double face (TV film)
Les Loups entre eux (TV film)
Naléhavý případ
1984 Ulička barbarů
1983 Coup de feu
Liberty belle
Práskač
Smrt Maria Ricciho
Život je román
1982 France de Joséphine, La (TV film)
Il n'y a plus d'innocents (TV film)
Návrat Martina Guerra
Point d'eau, Le
1981 Guerre des insectes, La (TV film)
Jedni a druzí
Profesionál
Zone surveillée
1980 5 % de risques
Homme aux chiens, L' (TV film)
1979 Hlavička
Takové krásné městečko
Twee vrouwen
1978 Douze heures pour mourir (TV film)
Důchodce (TV film)
Jeden z nás dvou (TV film)
Judith Therpauve
Mon premier amour
1977 Amuseur, L' (TV film)
1976 Nejcennější co mám
Nájemník
Pan Klein
Tělo mého nepřítele
Začít znovu

TV seriály

2008 À droite toute (TV seriál)
2002 S.O.S. 18 (TV seriál)
2001 Les redoutables (TV seriál)
1997 Barbe Rouge (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1994 Dreyfusova aféra (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1990 S klauny přišly slzy (TV seriál)
1989 Le masque (TV seriál)
Les jupons de la révolution (TV seriál)
1985 Colonnes du ciel, Les (TV seriál)
1984 Machinations (TV seriál)
Série noire (TV seriál)
1981 Ennemi de la mort, L' (TV seriál)
Les Uns et les autres (TV seriál)
1978 Gaston Phébus (TV seriál)
Muži na křídlech (TV seriál)
Médecins de nuit (TV seriál)
Une femme, une époque (TV seriál)
1977 Héritiers, Les (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
Markýz de Bois-Doré (TV seriál)
Nick Verlaine ou Comment voler la Tour Eiffel (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
L'inspecteur mène l'enquête (TV seriál)
1974 À dossiers ouverts (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Dokumentární

2006 Bitva u Slavkova (TV film)
1995 Un siècle d'écrivains (TV seriál) - vyp.
1984 Cinématon

TV pořady

1998 Desproges est vivant (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace