foto

Taró Jamamoto

  • nar. 24.11.1974 (43 let)
    Hjógo, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Asahi no ataru ie
Natsuyasumi no chizu
2012 Eden
Sennen no yuraku
2011 Bara to samurai
2010 Kamen Raida x Kamen Raida: Ozu & Daburu feat. Sukaru Movie Taisen Core
Rikon Shindoromu: Tsuma ni ima sugu detette! to iwaretara (TV film)
2009 Damashie Utamaro (TV film)
General Rouge no gaisen
Kaiji: Jinsei gyakuten gêmu
Katen no širo
Ningen dôbutsuen (TV film)
Umi no Ue no Kimi wa, Itsumo Egao
2008 Curibaka nišši 19
Orochi
252 Seizonsha ari: Episode ZERO (TV film)
252: Signál života
2007 Doubutsu 119 (TV film)
Kodoku no utagoe (TV film)
Wachigaiya Itosato (TV film)
2006 Saga no gabai-baachan
Shinsengumi!! Hijikata Toshizo saigo no ichi-nichi (TV film)
2005 Onadži cuki o miteiru
Operetta tanuki goten
Sukûru deizu
2004 Akai cuki
2003 Kanzen-naru shiiku: Himitsu no chika-shitsu
Moon Child
2002 Sennen no koi: Hikaru Gendži monogatari
Yoru o kakete
2001 Běž!
Hikari no ame
Naniwa Kin'júden: Minami no teió gekidžóban part XV – Šókórón hošónin no otošiana
2000 Ame ni Nemure (TV film)
Battle Royale
1998 Rabu retâ
1997 Hotaru no yado (TV film)
Marutai no onna
1996 That's Cunning! Shijo saidai no sakusen

TV seriály

2009 Aišiteru (TV seriál)
Real Clothes (TV seriál)
2007 Tantei gakuen Q (TV seriál)
2006 Hyoheki (TV seriál)
Jirocho Seoi Fuji (TV seriál)
Kami wa Saikoro wo Furanai (TV seriál)
Regatta: Kimi to ita eien (TV seriál)
Tamamoe! (TV seriál)
2004 Division 1 (TV seriál)
Medaka (TV seriál)
2003 Okami ni Narimasu! (TV seriál)
2002 Omiya (TV seriál)
1997 Beach Boys (TV seriál)
1996 Futarikko (TV seriál)
1995 Kindaichi Shonen no Jikenbo (TV seriál)
1994 Bakumatsu Kokosei (TV seriál)
Juu nana sai (TV seriál)
1992 Itoko dóši (TV seriál)

Dokumentární

2012 Hibakusha
Šikei bengonin - vyp.
2011 Friends After 3.11

TV pořady

1982 Waratte iitomo! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace