foto

Ildikó Incze

  • nar. 3.12.1959 (59 let)
    Makkfalva, Rumunsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Polygamie
Álom.net
2002 Něco z Ameriky
2001 Pizzás
1994 Az álommenedzser (TV film)
1990 Fehér kócsagok (TV film)
1987 Valahol Magyarországon
1986 Zojka szalonja (TV film)
1983 Fructe de padure

TV seriály

2001 Rendörsztori (TV seriál)
2000 Bei aller Liebe (TV seriál)
1989 Eszmélet (TV seriál)
Kései sirató (E05)
Jaj, szeressetek szilajon (E03)
A szépség koldusa (E02)
další epizody (4)
Égető Eszter (TV seriál)
Árnyékok (E01)
1987 Szomszédok (TV seriál)
1974 Családi kör (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky