foto

Emiliana Franzone

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Stai lontana da me
2009 Amore 14
Já, Don Giovanni
2004 Il siero della vanità
2001 Vajont - šílenství mužů
1998 Donne in bianco
1995 Velký oheň (TV film)
1993 Věk zrady (TV film)

TV seriály

2006 Capri (TV seriál)
2005 Nebbie e delitti (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)
1998 Příteli můj 2 (TV seriál)
1996 Il maresciallo Rocca (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky