foto

Sačiko Hidari

  • nar. 29.6.1930
    Tojama, Japonsko
  • zem. 7.11.2001 (71 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Sukijaki
1993 Ohaka to Rikon
Tada hito tabi no hito
1985 Mishima: A Life in Four Chapters
1981 Nureta kokoro: Rezubian sacudžin džiken (TV film)
1978 Sonezaki shinju
1977 Toi ippon no michi
Wakai hito
1976 Hadashi no Gen
1972 Pod vlajkou vycházejícího slunce
1971 Kigeki: Onna ikitemasu
1969 Arai umi
1968 Džinsei gekidžó: Hišakaku to kiracune
1967 Onna no iššó
1966 Andesu no hanayome
Káčan to džúičinin no kodomo
1964 Goben no cubaki
Nenasytný průliv
1963 Haikei tennó heika sama
Hošikuzu no mači
Mušukunin becučó
Ona i on
Tsuma toiuna no onnatachi
Záznam o japonském hmyzu
1962 Ao beka monogatari
Aobe ka monogatari
1961 Onna no curihaši
1960 Dare jori mo kimi o aisu
Džokjó
Kirai kirai kirai
Óejama šutendódži
1959 Hanran
Niguruma no uta
Senbazuro hicho
Senbazuru hičó
1958 Fumihazušita haru
Gomen asobase hanamuko sensei
Kiri no naka no otoko
1957 Bakumacu taijóden
Danrjú
Gekido suru óši
Júwaku
Kunin no šikeišú
1956 Fúsen
Kamisaka Širó no hanzai
Okinawa no tami
Poslední soumrak
Tókjó no hito: Zengohen
Zakkjo kazoku
1955 Aogašima no kodomotači: Onna kjóši no kiroku
Džinsei tonbogaeri
Džočúkko
Nidži no tani
Ofukuro
1954 Geiša Hidekoma
Išinaka-sensei gjódžóki: Seišun musen rjokó
Okuman čódža
Tori wa futatabi naku
Wakaki hi no takuboku: Kumo wa tensai de aru
1953 Hanajome no seiten
Šišun no izumi
1952 Santa to chidai no yama
Wakaki hi no ajamači

TV seriály

1977 Akai kizuna (TV seriál)
1974 Mizumore Kósuke (TV seriál)
1966 Acumi Kijoši no naite tamaru ka (TV seriál)
1964 Music Fair (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky