foto

Mona Bräuer

  • nar. 1961
    Baden-Baden, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Hartwig Seeler - Gefährliche Erinnerung (TV film)
Totgeschwiegen (TV film)
Was gewesen wäre
Winterherz - Tod in einer kalten Nacht (TV film)
2018 Der Polizist und das Mädchen (TV film)
2017 Love is in the Air (TV film)
Teenosaurus Rex
2016 Operation Zucker – Jagdgesellschaft (TV film)
2015 Ein Atem
2014 Atlantic
Cesta tam
Miss Sixty
2013 Layla Fourie
2012 Ježíš mě miluje
2011 Das Blaue vom Himmel
Dreiviertelmond
2010 Ve věku Ellen
2009 This Is Love
2008 Přežila jsem peklo (TV film)
Robert Zimmermann žasne nad láskou
2007 Nevychovaní
War ich gut? (TV film)
2006 Meine bezaubernde Nanny (TV film)
Svobodná vůle
2005 Kabale und Liebe (TV film)
Popp Dich schlank! (TV film)
Solo
2004 Cowgirl
Crazy Race 2 - Warum die Mauer wirklich fiel (TV film)
2002 Die Nacht, in der ganz ehrlich überhaupt niemand Sex hatte (TV film)
Liebe und Verrat (TV film)
2001 99euro-films
Recept na lásku
Verliebte Jungs (TV film)
2000 Rote Glut (TV film)
Sex oder Liebe? (TV film)
Undertaker's Paradise
1999 Gierig
Liebe, Lügen und Geheimnisse (TV film)
1998 Geiselfahrt ins Paradies (TV film)
1997 Bandagistenglück
1996 Der Ausbruch (TV film)
King of Evergreen (TV film)
Tresko - Im Visier der Drogenmafia (TV film)
1995 Der Elefant vergißt nie
Roula
Unter der Milchstraße
1994 Fantom: Hon na Dagoberta (TV film)
1993 Černý pasažér
1992 Erdnußmann, Der
Nach einer Ewigkeit (TV film)
1991 Tödliche Geschäfte

Dokumentární

2010 4. revoluce (TV film)
2007 Do krajnosti
2004 Tour de France aneb Peklo na kolech
2000 Heimspiel
1999 Die rote Hand von Ulster (TV film)
1997 Mimo sezónu
1991 Der Pannwitzblick

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky