foto

Paul Regina

  • nar. 25.10.1956
    Brooklyn, New York, USA
  • zem. 31.1.2006 (49 let)
    Smithtown, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Eddie Monroe
2002 The Blue Lizard
2001 Marie
1996 Kořist jaguára
Poslední večírek
1995 Vražedné sny (TV film)
1993 Pátrací eso
1992 Konečné zúčtování (TV film)
1986 Adam: His Song Continues (TV film)
1983 Adam (TV film)
1982 The Renegades (TV film)
1981 Awakening of Candra, The (TV film)
Dlouhá cesta domů (TV film)
The Choice (TV film)
1980 Sezóna proměn

TV seriály

2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Padělek (S03E14)
2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Narcosis (S10E21)
1993 Nedotknutelní (TV seriál)
1992 Mann & Machine (TV seriál)
1991 Herman's Head (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Freddyho noční můry (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Brothers (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
1983 Zorro and Son (TV seriál)
1982 Cassie & Co. (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
The Devlin Connection (TV seriál)
The Powers of Matthew Star (TV seriál)
Tucker's Witch (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1981 Code Red (TV seriál)
Gimme a Break! (TV seriál)
1980 Hagen (TV seriál)
Here's Boomer (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
1978 Joe & Valerie (TV seriál)
1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Bruins, The
2006 Eddie Monroe
2001 Marie

Host

TV pořady

1986 The New Hollywood Squares (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky