foto

Mičijo Aratama

  • nar. 15.1.1930
    Nara, Japonsko
  • zem. 17.3.2001 (71 let)
    Tokio, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Kigeki hjakuten manten
Zoku ningen kakumei
1975 Hi no ataru sakamichi
1973 Ningen kakumei
1970 Aru heishi no kake
Otoko wa curai jo: Fúten no Tora
1969 Chôkôsô no akebono
Oni no sumu yakata
Za temputazu
1968 Haruranman
Kigeki: Ekimae kazan
Óda na unaveného člověka
1967 Nihon no ičiban nagai hi
Sekishun
Šačó seničija
Šajó no omokage
Zoku Šačó seničija
1966 Akogare
Šačó gjódžóki
Zběsilost
Zoku shachô gyôjôki
女の中にいる他人
1965 Hijameši to Osanto-čan
Kiri no hata
Šačó ninpóčó
1964 Aku no monšó
Kigeki: Jókina mibódžin
Kwaidan
Kyomo ware ozorami ari
Nishi no ôshô, higashi no taishô
Zoku shachô shinshiroku
1963 Bakurô ichidai
Yushu heiya
Zoku shachô gaiyûki
江分利満氏の優雅な生活
1962 Ai no uzu shio
Čúšingura: Hana no maki – juki no maki
Heso no taisho
Káčan kekkon širo jo
Salaryman Šimizu Minato
Zoku sararîman shimizu minato
Zoku shachô yôkôki
1961 Kohajagawake no aki
Kucukake Tokidžiró
Kuroi gashû dainibu: Kanryû
Lidský úděl 5.: Přeskočit smrt
Minami no kaze to nami
Onna kazoku
Shachô dochuki
Zoku salaryman čúšingura
1960 "Akasaka no šimai" jori: joru no hada
Bokutó kidan
Džijúgaoka fudžin
Kunisada Čúdži
Salaryman čúšingura
Seppun dorobó
Shin santô jûyaku: Ataru mo hakke no maki
Šin santó džújaku: Tabi to onna to sake no maki
Šin Santó džújaku: Teišu kjóiku no maki
1959 Kageró gasa
Lidský úděl 1.: Čistá láska
Lidský úděl 3.: Hrozba války
Shin santô jûyaku
Šingo džúban šóbu: Dainibu
Watashi wa kani ni naritai
1958 Dai Tókjó tandžó: Óedo no kane
Haha sannin
Iwašigumo
Kekkon no subete
Požár
Tókjó no kjúdžicu
Wakai kemono
1957 Hatsukoi monogatari
Kuruwa jori muhó ičidai
Onna goroši abura džigoku
Shizukanaru otoko
Yoru no kamome
1956 Kamisaka Shirô no hanzai
Shi no jûjiro
Suzaki paradaisu: Akašingó
Tókjó no hito: Zengohen
Ubaguruma
1955 続警察日記
Ašita kuru hito
Hana no jukue
Kokoro
Mekura neko
Mittsu no kao
1953 Tsuma
1952 Musume džúhači otenba džidai

TV seriály

1972 Shin Heike Monogatari (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace