foto

Mariano Alameda

  • nar. 2.6.1975 (44 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Vida en rojo, La
2006 Noc slunečnic
2002 Welcome 2 Ibiza
1996 Gotera, La

TV seriály

2007 C.L.A. No somos ángeles (TV seriál)
2003 Tady se nedá žít (TV seriál)
2001 Verdad de Laura, La (TV seriál)
2000 Paraíso (TV seriál)
1997 Al salir de clase (TV seriál)
1996 Hostal Royal Manzanares (TV seriál)
Todos los hombres sois iguales (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky