foto

Luis Merlo

  • nar. 13.6.1966 (52 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Pohádky z lesa 2
2005 Gala TP de oro 2004 (TV film)
1994 ¡Por fin solos!
1991 Don Juan itinerante (TV film)
1987 La senyora
1986 Hay que deshacer la casa

TV seriály

2010 Internát (TV seriál) - herec, a.z.
El fin (S07E15)
La luz (S07E14)
El último aliento (S07E13)
další epizody (10)
2009 Internát (TV seriál)
Los monstruos vienen de noche (S06E01)
El último día (S05E09)
Paula en el país de las maravillas (S05E08)
další epizody (12)
2008 Internát (TV seriál)
El unicornio (S04E09)
La llave (S04E08)
Un gran soldado (S04E07)
další epizody (19)
2007 Internát (TV seriál)
Mi amigo el monstruo (S02E07)
Ver para creer (S02E06)
En orden alfabético (S02E05)
další epizody (13)
2003 London Street (TV seriál)
Tady se nedá žít (TV seriál)
2000 Abierto 24 horas (TV seriál)
Hospital Central (TV seriál)
Paraíso (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
1997 Señor Alcalde (TV seriál)
1994 Canguros (TV seriál)
Compuesta y sin novio (TV seriál)
1993 A su servicio (TV seriál)
Los ladrones van a la oficina (TV seriál)
1990 VIP noche (TV seriál)
1986 Turno de oficio (TV seriál)
1985 Goya (TV seriál)

Dokumentární

2007 Casting: El camino del éxito (TV film)

Host

TV pořady

2004 51º edición de los premios Ondas (TV pořad)
1999 XIII premios Goya (TV pořad)
1996 Caiga quien caiga (TV pořad)
1989 Pero ¿esto que es? (TV pořad)
Waku waku (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace