foto

Otto Mellies

  • nar. 19.1.1931
    Stolp, Pomořany, Německá říše
  • zem. 26.4.2020 (89 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tatort - Das Leben nach dem Tod (TV film)
2015 Der Sturmgeselle Sokrates (TV film)
Die Neue (TV film)
2014 Aféra Spiegel (TV film)
2013 Sein letztes Rennen
Zbouchnutá (TV film)
2012 Místo činu: Stuttgart - Hromada střepů (TV film)
Tod einer Brieftaube (TV film)
2011 Bloch - Der Heiland (TV film)
Konečná uprostřed cesty
Mord in bester Familie (TV film)
2010 Der Uranberg (TV film)
2008 Stella a hvězda Orientu
2007 Die Gipfelstürmerin (TV film)
Volně podle plánu
2006 Eine Chance für die Liebe (TV film)
2005 Bloch - Ein krankes Herz (TV film)
Mord am Meer (TV film)
Schimanski - Hřích (TV film)
2004 Místo činu: Kolín - Psí život (TV film)
2003 Tatort - Sag nichts (TV film)
2002 Gefährliche Nähe und du ahnst nichts (TV film)
2001 Státní tajemství (TV film)
1997 Polizeiruf 110 - Über den Tod hinaus (TV film)
Raus aus der Haut (TV film)
1996 Natascha - Wettlauf mit dem Tod (TV film)
1992 Tatort - Tod aus der Vergangenheit (TV film)
1991 Jugend ohne Gott (TV film)
Superstau
Vanek-Trilogie (TV film)
1990 Nathan der Weise (TV film)
1989 Brauchbarer Mann, Ein
Narrenweisheit (TV film)
Schulmeister Spitzbart (TV film)
1987 Der Geisterseher (TV film)
Letzte Begegnung, Die (TV film)
1986 Autoškola
Polizeiruf 110 - Mit List und Tücke (TV film)
1984 Drei reizende Schwestern: Ein Mann fürs Leben (TV film)
Klassenkameraden (TV film)
1982 Děvče a chlapec (TV film)
Zahl bar, wenn du kannst (TV film)
1981 Berühmte Ärzte der Charité: Der Mann aus Jena (TV film)
Überblickt man die Jahre (TV film)
1980 Die Vorladung (TV film)
1979 Des Drachens grauer Atem (TV film)
Marta, Marta (TV film)
Risiko (TV film)
1978 Jeden musí dělat mrtvou
Marianne wartet auf die Hochzeit (TV film)
Polizeiruf 110 - Die letzte Chance (TV film)
Polizeiruf 110 - Doppeltes Spiel (TV film)
Wie soll sich eine Frau entscheiden? (TV film)
1977 Goldene Zeiten - Feine Leute (TV film)
Láska a královna (TV film)
Markýza (TV film)
Polizeiruf 110 - Kollision (TV film)
Trampen nach Norden
1976 Sein letzter Fall (TV film)
1975 Kriminalfälle ohne Beispiel - Mord im Märkischen Viertel (TV film)
Mord im märkischen Viertel (TV film)
Steckbrief eines Unerwünschten (TV film)
1973 Die klugen Dinge (TV film)
1971 Der Unfallzeuge (TV film)
1970 Aus unserer Zeit
Folge einem Stern (TV film)
Maskerade (TV film)
1969 Adelsnest (TV film)
Iphigenie auf Tauris (TV film)
Jede Stunde meines Lebens (TV film)
Jelena (TV film)
1968 Der Kristallspiegel (TV film)
1966 Dr. Schlüter - Unter Menschen (TV film)
1965 Dr. Schlüter - Das Testament (TV film)
Dr. Schlüter - Der Pakt (TV film)
Dr. Schlüter - Die Flucht (TV film)
Dr. Schlüter - Die Insel (TV film)
Propuštěn na záruku
1964 Penzión Boulanka
Zu viele Kreuze (TV film)
1963 Die Fontäne (TV film)
Döring sagt, wie's ist (TV film)
Mariana Pineda (TV film)
1962 Altweibersommer
Das Mädchen ohne Mitgift (TV film)
Die neue Losung (TV film)
Minna von Barnhelm
1961 Der Arzt von Bothenow
Gastspiel im Dschungel (TV film)
Genosse Sziau erzählt - vyp.
Weimar liegt bei Buchenwald - vyp.
1960 Manko (TV film)
Nachtdienst (TV film)
Professor Mamlock (TV film)
Schöne Lurette, Die
1959 Kabale und Liebe
Simplon-Tunnel
1958 So eine Liebe (TV film)
1955 Letní láska

TV seriály

2012 Bella Block (TV seriál)
Unter den Linden (E32)
2010 In aller Freundschaft (TV seriál)
Dunkle Wolken (S13E24)
2008 SOKO Wismar (TV seriál)
Die Schläfer (S06E03)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Alter schützt vor Torheit nicht (S10E18)
2002 Bloch (TV seriál)
Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Spätes Glück (S05E35)
Der Kurschatten (S05E34)
2000 Donna Leonová (TV seriál)
1999 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Kein Tod ist wie der andere (E15)
1997 Schimanski (TV seriál)
1991 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Bis zum bitteren Ende (E141)
1984 Drei reizende Schwestern (TV seriál)
1983 Martin Luther (TV seriál)
1978 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Der Kurschatten (E57)
1973 Sedmnáct zastavení jara (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Geheime Spuren (TV seriál)
1968 Ich - Axel Cäsar Springer (TV seriál)
Stunde des Skorpions (TV seriál)
Tajné komando Spree (TV seriál)
1967 Begegnungen (TV seriál)
Der schwarze Reiter (TV seriál)
1966 Hannes Trostberg (TV seriál)
1965 Doktor Schlüter (TV seriál)
1958 Unser Sandmännchen (TV seriál)

Dokumentární

2009 Fliegen und Engel
2006 Karol Wojtyla - Geheimnisse eines Papstes (TV film)
1960 Robert Koch - vyp.
1958 Insel der Rosen - vyp.
1957 Hellas ohne Götter - vyp.
Zwischen Himmel und Erde - vyp.

Divadelní záznam

1989 Egmont (divadelní záznam)
1983 Die traurige Geschichte von Friedrich dem Großen (divadelní záznam)
1976 Leben und Tod König Richard III. (divadelní záznam)
1969 Die Millionärin (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2000 Abschied ist ein leises Wort (TV pořad) - mod.
1992 Riverboat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky