foto

Cynthia Silver

  • nar. 27.10.1970 (50 let)
    Burlingame, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Brightest Star
Phil Spector (TV film)
2011 Green, The
2007 Soukromá válka pana Wilsona
1997 Colin Fitz

TV seriály

2012 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Tak napolo... (S03E10)
2008 Kriminálka New York (TV seriál)
Veritas (S05E01)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Sousedská hlídka (S07E20)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Chemistry

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky