foto

Anna Nagy

  • nar. 6.6.1940 (79 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Pillangó (TV film)
2006 Mansfeld - z vyššího hlediska
2003 A baba
Telitalálat
2002 A ház emlékei
2001 Show pro nevidomé
1997 Franciska vasárnapjai
1996 Aranyoskáim (TV film)
Asszony, Az
Szamba
1992 Könyörtelen idők
1991 Félálom
Hölgyek és urak (TV film)
Tiszazug (TV film)
1989 A trónörökös (TV film)
Hagyjátok Robinsont!
Oktogon (TV film)
1988 Küldetés Evianba
1987 A komáromi fiú (TV film)
Az ördög talizmánjai (TV film)
Zuhanás közben
1986 Elveszett paradicsom (TV film)
Hajnali párbeszéd (TV film)
1984 Szellemidézés (TV film)
1983 Elveszett illúziók
1981 Boldogtalan kalap
Hínár (TV film)
1980 Névnap (TV film)
Střed světa (TV film)
1979 Drága jótevőnk (TV film)
Fogjuk meg és vigyétek!
Használt koporsó (TV film)
1978 Székács a köbön (TV film)
1976 Chudobka
Tótágas
1975 A tanévzáró
Auto
Bekötött szemmel
Ereszd el a szakállamat!
Holnap lesz fácán
1973 Hranice lásky
1971 Sindibád
V městě čeká láska
1969 Hazai pálya
Ismeri a szandi mandit?
1968 Halász doktor (TV film)
1967 Aranysárkány
Deset tisíc sluncí
1966 Otec
1964 Nyáron egyszerű
Skřivánek
Čtyři děvčata
1963 Dialog
Május (TV film)

TV seriály

2000 Valaki kopog (TV seriál)
1999 Családi album (TV seriál)
1982 A 78-as körzet (TV seriál)
Győzelem (E06)
Az öregekért (E05)
Festés-mázolás (E03)
další epizody (4)
1981 Petőfi (TV seriál)
Szülőföldemen (E01)
1980 Pityke (TV seriál)
1978 Csúzli (TV seriál)
Zokogó majom - Egy élhetetlen család kálváriája (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
1977 Hungária kávéház (TV seriál)
1974 Családi kör (TV seriál)
Megtörtént bünügyek (TV seriál)
Gyilkosság Budán (S01E03)

Dokumentární

2017 Gulag sápadt tébolyán - Karig Sára

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace