foto

Nigel Egerton

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2020 Pozdravy od vraha
2019 Agatha and the Curse of Ishtar (TV film)
2018 Díky za vzpomínky (TV film)
2017 Daphne
Murdered for Being Different (TV film)
Romans
2016 One Crazy Thing
V kruhu koruny II: Richard III. (TV film)
2014 Goob
2013 Jadoo
Noční jízda
2011 Resistance
2003 Blackball
Smrt na webu
2000 Tajný spolek

TV seriály

2019 The Feed (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2018 Čas čarodějnic (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2016 Crazyhead (TV seriál)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 8 (S05E08)
Epizoda 7 (S05E07)
Epizoda 6 (S05E06)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky