foto

Ana Guerrero

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

1980 Nezaručená zpráva o válce (TV film)
1979 Hranice
Orlí pero
1978 Flores de papel
1976 Balún Canán
Coronación
Ministro y yo, El
1974 Věštba
1973 V oněch letech
1971 Capulina Contra los Vampiros
El profe
La sangre enemiga
Mama Dolores
Rosario
1970 Remolino de pasiones
1969 Big Cube, The
Hermana Trinquete, La
Quijote sin mancha, Un
1968 Corazón salvaje
1967 El camino de los espantos
Soldadera, La
Su excelencia
1966 Derecho de nacer, El
La Valentina
1965 El señor doctor
Tres mil kilómetros de amor
1964 Agarrando parejo
Padrecito, El
1963 Agente XU 777
Bandida, La
1962 Edad de la inocencia, La
Extra, El
Geronimo
1961 Amorcito corazón
El buena suerte
El gato
1960 Bala de Plata
Bala de Plata en el pueblo maldito
Los resbalosos
Poker de reinas
Yo no me caso compadre
1959 El hambre nuestra de cada día
1958 Misterios de la magia negra
1957 El Ataúd del Vampiro
The Big Boodle
¡Cielito lindo!
1956 Corazón salvaje
Historia de un marido infiel
1955 A los cuatro vientos
Abajo el telón
La sombra de cruz diablo
1954 Gitana blanca, La
Llévame en tus brazos
1953 Aventura en Río
El Niño y la Niebla
El señor fotógrafo
Esos de Penjamo
La bestia magnifica (Lucha libre)
Mujeres que trabajan
Surovec
1952 Bombero atómico, El
1951 Ausente, La
El puerto de los siete vicios
La mujer sin lágrimas
Sensualidad
Susana
Šejdířova dcera
1950 Dobrodružka
La casa chica
Pecado de ser pobre
Víctimas del pecado
1949 Doña Diabla
Flamendr
La venenosa
Nemilovaná
Rondalla
Salón México
1948 Charro a la fuerza
Los que volvieron
Sofia
1947 Hermoso ideal
1946 Ta druhá
1945 Abandonadas, Las
Bugambilia
1944 El intruso
Guerra de los pasteles, La
María Candelaria
1943 Polní květ
1942 Cuando viajan las estrellas
Historie velké lásky
Verdugo de Sevilla, El
1941 Ni sangre, ni arena
Rápido de las 9.15, El

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky