foto

Àlex Pastor

  • nar. 13.3.1981 (38 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2013 Los últimos días
2009 Přenašeči
2008 Tapas Mixtas 2
2004 Larutanatural

TV seriály

2016 Incorporated (TV seriál)
Human Resources (E03)
Vertical Mobility (E01)

Herecká filmografie

TV seriály

2014 Velvet (TV seriál)
Cuenta atrás (S01E15)

Host

TV pořady

1984 Cinema 3 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace