Reklama

Reklama

Průmyslový magnát, miliardář Damian Hale (Ben Kingsley) již dlouho ovládá svůj svět, ve kterém ze své newyorské operační základny mistrovsky rozehrává mocenské hry. Po vzájemném odcizení se svou dcerou, aktivistkou Claire (Michelle Dockery), má Damian opravdový vztah pouze ke svému celoživotnímu příteli a pravé ruce Martinu O'Neilovi (Victor Garber). Ale diagnóza nevyléčitelné rakoviny přiměje Damiana podstoupit radikální lékařský zákrok, „odpoutání", který pro něj zvrátí běh času. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (387)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Nesmrtelný se mi líbil. Ze začátku pecka, pak to začíná být takové až moc rodinné. Těžko se věří, že miliardář, co pro kšefty neměl čas ani na vlastní dceru a její výchovu najednou projeví tak mocný zájem o nějakou hispánskou maminku s hispánskou holčičkou ! (byť byly obě roztomilé) :-). Ale třeba mu na starý kolena lecos došlo, což se ke stáru kdy je ale většinou na lecos pozdě stává... Prachy nejsou vše a do hrobu si je nevezmete... No i když... Tenhle film to vlastně vylučuje. Škoda, že nebyly gule jít více po žánrové ose sci-fi a méně po té akční až rodinné. Drsnější zápletka by asi filmu neuškodila, ale to  si Tarsem nelajznul. I tak to nebylo hloupé a nenašel jsem tam hluchá a nedomyšlená místa. Reynolds je pro tyhle role zrozen a tady mu to padlo jako ulité. Líbilo se mi to a možná to dám někdy znovu. Dávám za 4 červené pilue. * * * * ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Bavil-li vás Nesmrtelný, zkuste Seconds. Jinak Nesmrtelný má zajímavou ideu, kterou Pastorové trochu účelově a zkratkovitě zneužívají v prvoplánovém scénáři, což mě zas až tak ale nevadilo, protože jsem se po většinu času bavil. Objektivně je to na lepší tři hvězdy, ale námět je cokoliv jen ne tuctový, takže za něj jednu půlku přihazuju. 70% ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Místy slušná žánrovka, u které ale vím, že za pár týdnů budu marně pátrat po názvu a jasnějším přiblížení si, co mě tehdy bavilo. Singhovského osobitého a pověstného vizuálu je tu překvapivě pomálu, sází víc na příběh, který ale neumí strhnout. Jakoby si vzal z několika filmů kousek, zvraty se dají spolehlivě odhalit předem a když dojde na akci, jednou je velmi slušná (návrat k manželce a hořící dům), jindy velmi nenápaditá až mdlá. Ryan Reynolds je většinu děje zmatený a vyjukaný, Ben Kingsley se sotva zahřeje a z plátna zmizí. A sličná Natalie Martinez pokládá špatné otázky a na odpovědi moc nečeká. 65% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Tak si to u mě Tarsem Singh po Válce Bohů a Sněhurce zase napravil. Nesmrtelný je totiž skvělý film, který sci-fi, drama a akčno skloubil tak, jak se to povedlo například Minority Report(u) Stevena Spielberga. Tedy úplně přirozeně. Skvěle to vypadá, že to trvá dvě hodiny jsem si (na rozdíl třeba od Pádu) takřka neuvědomil a herce a herečky byla radost sledovat. Finále jako ze Staré pušky mi udělalo radost, neberu ho jako krádež, ale jako přesnou a stejně působivou citaci. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Nesmrtelné žánrovky. I přes fakt, že videopůjčovny jsou už písní minulosti, tradiční záležitosti z jejich polic si stále najdou cestu i k nám, i když v tomto případě trochu nesmyslně rovnou do kin. Nesmrtelný je na jedné straně těžce neoriginální, naivní a předvídatelný, na straně druhé je ovšem slušně zahraný, solidně natočený a ty necelé dvě hodinky v jeho společnosti utečou překvapivě rychle. Zkrátka solidní žánrová podívaná u které nebudete muset moc přemýšlet. [60%] ()

Galerie (35)

Zajímavosti (6)

  • Damian v těle Marka (Ryan Reynolds) zjistí, že zná bojové umění, které se Mark naučil jako voják. Tyto dovednosti jsou uchovávány v míše a ne v mozku, protože jsou naučené tak, aby se daly provést rychle, bez přemýšlení. (tom.nosek)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama