foto

Susie Trayling

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 We'll Take Manhattan (TV film)
2005 Nepřemožitelné zlo
2002 V zajetí mlhy
2001 Komando v sukních
1999 My Wife

TV seriály

2018 Na mušce (TV seriál)
Don't I Know You? (S01E03)
2017 Bílá princezna (TV seriál)
Staré kletby (E08)
Dva králové (E07)
Nápadník trůnu (E04)
další epizody (6)
Will (TV seriál)
Once, Bright Angel (E10)
The Marriage of True Minds (E05)
Otec Brown (TV seriál)
Hříchy těch druhých (S05E11)
2013 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Duch panského domu (S16E01)
2011 Vera (TV seriál)
The Crow Trap (S01E03)
2009 Slečna Emma (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2005 Casting About

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky