foto

Matías Oviedo

  • nar. 14.9.1979 (41 let)
    Providencia, Santiago, Chile

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pozdě umřít mladý
Sr. Larraín
2015 Invierno
2014 No Soy Lorena
Santiago Violenta
2012 Přineste mi hlavu samopalnice
The ABCs of Death
2009 Grado 3
2004 Perjudícame cariño
Zatracená smůla

TV seriály

2014 Pulseras Rojas (TV seriál)
2012 Diario secreto de una profesional (TV seriál)
2011 Témpano (TV seriál)
2009 Conde Vrolok (TV seriál)
Exitosos Pells, Los (TV seriál)
2008 Hijos del monte (TV seriál)
2006 Floribella (TV seriál)
2005 Versus (TV seriál)
2004 Destinos cruzados (TV seriál)
2002 Vida es una lotería, La (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky