foto

Søren Poppel

  • nar. 23.11.1963 (56 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ditte & Louise
2016 Anti
Život pod psa
2013 Detektivové
2009 Kletba vikingské čarodějky
2008 A Viking Saga
Lille soldat
2007 Ostrov ztracených duší
2004 Královská hra
2003 Ukrást Rembrandta
2001 En kærlighedshistorie

TV seriály

2019 Fred til lands (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 4 (E04)
2018 Pro a proti (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
2016 Kill Skills (TV seriál)
Špinavý byznys (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
2014 1864 (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
2011 Ti, co vraždí (TV seriál)
Utopie 1/2 (E03)
2009 Livvagterne (TV seriál)
Lulu & Leon (TV seriál)
Vražda (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
2007 Forestillinger (TV seriál)
2000 Rejseholdet (TV seriál)
Skjulte spor (TV seriál)
1997 Strisser på Samsø (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky