foto

Carlos Vicente

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Pulsión sangrienta
2012 Neuvěřitelná dobrodružství Tada Stonese
2011 Operación Malaya (TV film)
2007 REC
Soutěžící
2004 Iris
Pinocchio 3000
Rok, kdy nastala potopa
2001 Libertad provisional

TV seriály

2019 Háčko (TV seriál)
Plovoucí panenky (S01E01)
2015 Cites (TV seriál)
2012 Gran Nord (TV seriál)
Tajemná Calenda (TV seriál)
2011 Polseres vermelles (TV seriál)
2010 Any Human Heart (TV seriál)
Trpké víno (TV seriál)
V zajetí vášně (TV seriál)
2009 Pelotas (TV seriál)
2008 La Señora (TV seriál)
Sin tetas no hay paraíso (TV seriál)
2007 Herederos (TV seriál)
La que se avecina (TV seriál)
2006 Mar de fons (TV seriál)
Àngels i Sants (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
Ventdelplà (TV seriál)
2003 Mari, La (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 El cor de la ciutat (TV seriál)
Hospital Central (TV seriál)
1994 Estació d'enllaç (TV seriál)

Dokumentární

2009 Xavier Mina, sueños de libertad. Los sitios de Zaragoza

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky