foto

Joel Joan

  • nar. 2.11.1971 (49 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2017 El nom (TV film)
2012 Fènix 11·23
2003 Výmluvy

TV seriály

2014 El crac (TV seriál)
2004 Porca misèria (TV seriál)
1999 Plats bruts (TV seriál)

TV pořady

2012 IV Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 El nom (TV film)
2003 Výmluvy - divadelní hra

TV seriály

1999 Plats bruts (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2014 El crac (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky