foto

Ivan Massagué

  • nar. 1976
    Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 El año de la plaga
Ley de Vida
2016 Cerca de tu casa
2014 Kamikaze
Pancho
2013 Los últimos días
Muertos de amor
2007 Déjate Caer
Podezřelá parta (TV film)
2006 Faunův labyrint
Tu vida en 65'
2004 Mezi životem a snem
XXL
2003 Nudos
Soldados de Salamina
The Tulse Luper Suitcases, Part 1: The Moab Story
2002 To nejlepší naposled

TV seriály

2018 Benvinguts a la família (TV seriál)
La família (S01E13)
El funeral (S01E12)
El simulacre (S01E11)
další epizody (13)
2013 Na lodi (TV seriál)
La última bala (S03E16)
Fuera de este mundo (S03E15)
Un ruido en el cielo (S03E14)
další epizody (7)
2012 Na lodi (TV seriál)
La energía que mueve el mundo (S03E09)
Quién es quién (S03E08)
La boda (S03E07)
další epizody (10)
2011 Na lodi (TV seriál)
Lži a kabaret (S02E13)
Zrcadlení (S02E12)
Jeden duchařský (S02E11)
další epizody (26)
2010 Impares premium (TV seriál)
2009 Los misterios de Laura (TV seriál)
2007 Familia Mata, La (TV seriál)
2003 Los Serrano (TV seriál)
2000 El cor de la ciutat (TV seriál)
El grupo (TV seriál)
Hospital Central (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
El comisario (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace