foto

Krzysztof Stroiński

  • nar. 9.10.1950 (69 let)
    Pszczyna, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Piłsudski
Solid Gold
2018 53 válek
Pitbull: Ostatni pies
2017 Dvojité trable
2016 #WszystkoGra
Štěstí světa
2015 Anatomia zła
Walser
2013 Jízdenka na Měsíc
V úkrytu
Vedlejší účinky (TV film)
2011 80 milionů
Strach z výšek
2010 Mistyfikacja
Naverbovaná láska
Trzy minuty. 21:37
2009 Demakijaż
Enen
Jánošík - Pravdivá historie
2008 Herrn Kukas Empfehlungen
Prasklina
2007 Malé radosti (studentský film)
Ogród Luizy
2006 Chaos
Co słonko widziało
Droga wewnetrzna (TV film)
2005 Pitbull
Solidarita, solidarita
2004 Jestes tam
2003 Tělo
2002 Moje miasto (TV film)
2001 Kameleon
2000 Nieznana opowiesc wigilijna (TV film)
To jsem já, zloděj
1999 Týden ze života muže
1997 Dzieci i ryby
Milostné příběhy
1995 Velký týden
1993 Čas pro čarodějnice
1992 Vše na čem záleží
1991 Kuchnia polska
1989 Tři sta mil do nebe
1978 Wesela nie będzie
1974 Konec prázdnin
Pojdziesz ponad sadem
1972 Jak daleko stad, jak blisko
1971 Prsten kněžny Anny

TV seriály

2010 Sprawiedliwi (TV seriál)
Ten ratuje cały świat (E07)
Wirtuoz (E06)
Mury (E05)
další epizody (7)
2007 Ekipa (TV seriál)
Remanent (E14)
Cena życia (E13)
Powołanie (E12)
další epizody (14)
Pitbull (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (12)
2005 Pitbull (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (5)
2004 Pensjonat pod Różą (TV seriál)
2000 Twarze i maski (TV seriál)
1998 Matki, żony i kochanki II (TV seriál)
1996 Matki, żony i kochanki (TV seriál)
1990 Napoleon (TV seriál)
1980 Archiv smrti (TV seriál)
1978 Ślad na ziemi (TV seriál)
1976 Daleko od szosy (TV seriál)
1975 Ředitelé (TV seriál)
1974 Ile jest życia (TV seriál)
Najwazniejszy dzien zycia (TV seriál)
1973 Stawiam na Tolka Banana (TV seriál)
1970 Doktor Ewa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky