foto

Royce Mills

  • nar. 12.5.1942
    Tetbury, Gloucestershire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 21.5.2019 (77 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Run for Your Wife
1999 Jeffrey Bernard Is Unwell (TV film)
1984 Real Life
1981 History of the World: Part I
1979 Taxíkáři (TV film)
1972 Pás cudnosti
1971 Up Pompeii

TV seriály

1999 Polterguests (TV seriál)
1996 Out of Sight (TV seriál)
1991 Fiddlers Three (TV seriál)
1987 The Les Dennis Laughter Show (TV seriál)
1984 Fresh Fields (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1981 Never the Twain (TV seriál)
The Kenny Everett Television Show (TV seriál)
1980 Keep It in the Family (TV seriál)
1979 Kelly Monteith (TV seriál)
Minder (TV seriál)
Tropic (TV seriál)
1978 Bernie (TV seriál)
Come Back, Lucy (TV seriál)
Rings on Their Fingers (TV seriál)
1975 Shades of Greene (TV seriál)
1973 Sir Yellow (TV seriál)
The Tomorrow People (TV seriál)
1972 Sykes (TV seriál)
1971 Coppers End (TV seriál)
1970 Queenie's Castle (TV seriál)
1969 Doktor v domě (TV seriál)
Fraud Squad (TV seriál)
Hark at Barker (TV seriál)
1968 Oh Brother! (TV seriál)
The ITV Play (TV seriál)
1967 No, That's Me Over Here! (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1995 Heroes of Comedy (TV seriál) - a.z.

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky