foto

Christine Cavanaugh

  • nar. 16.8.1963
    Layton, Utah, USA
  • zem. 22.12.2014 (51 let)
    Cedar City, Utah, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 The Wacky Adventures of Ronald McDonald: The Legend of McDonald-Land Loch
2001 Rugrats Kwanzaa Special, A (TV film)
Rugrats: All Growed Up, The (TV film)
2000 Lumpíci v Paříži
1999 Dexter's Laboratory Ego Trip (TV film)
Fashionably L.A.
1998 Lumpíci
1997 A Rugrats Vacation
Soulmates
1996 Jerry Maguire
1995 Babe - galantní prasátko
Balto
Zoufalý a nebezpečný (TV film)
1994 Blázni a poloblázni
1993 Sunday Funnies (TV film)
Vánoce u Flinstounů (TV film)
1992 Tottoi

TV seriály

2001 Lloyd in Space (TV seriál)
2000 Cartoon Cartoon Fridays (TV seriál)
Víkendáři (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Mars útočí (S07E03)
1998 Powerpuff Girls (TV seriál)
Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1997 101 dalmatinů (TV seriál)
Popletové (TV seriál)
Přestávka (TV seriál)
Veselé obludy (TV seriál)
Laugh, Krumm, Laugh / Rookie Monsters (S04E13)
Showdown / Internal Affairs (S04E12)
Clockwise / Gromble Soup (S04E11)
další epizody (13)
Akta X (TV seriál)
Malé ryby (S04E20)
1996 Adventures from the Book of Virtues (TV seriál)
Casper (TV seriál)
Cave Kids (TV seriál)
Dexterova laboratoř (TV seriál)
Veselé obludy (TV seriál)
The Master Monster / Slumber Scare (S03E13)
Wake Me When It's Over / Things That Go Bump in the Night (S03E12)
Monster Blues / I Heard the Snorch Call My Name (S03E11)
další epizody (13)
1995 Night Stand (TV seriál)
The What a Cartoon Show (TV seriál)
Veselé obludy (TV seriál)
The Five Faces of Ickis / Bigfoot, Don't Fail Me Now (S02E13)
A Room with No Viewfinder / Krumm Rises to the Top (S02E12)
Quest for the Holy Pail / Garbage in, Garbage Out (S02E11)
další epizody (16)
1994 Aladinova dobrodružství (TV seriál)
Beethoven (TV seriál)
The Critic (TV seriál)
Veselé obludy (TV seriál)
Cold Hard Toenails / Attack of the Blobs (S01E10)
Smile and Say Oblina / The Great Wave (S01E09)
Don't Just Do It / Joined at the Hip (S01E08)
další epizody (10)
Wild Oats (TV seriál)
1993 Bakersfield P.D. (TV seriál)
Dobrodružství Ježka Sonica (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Vyhoďme ho z kola ven (S01E10)
Křídla (TV seriál)
I Love Brian (S04E17)
1992 Raw Toonage (TV seriál)
1991 Detektiv Duck (TV seriál)
Herman's Head (TV seriál)
Salute Your Shorts (TV seriál)
1990 Bobkův svět (TV seriál)
Lumpíci (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
Mr. Otis Regrets (S08E24)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky