foto

Lynn Horsford

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Brexit (TV film)
2014 The 7.39 (TV film)
2012 Ptačí zpěv (TV film)
2008 39 stupňů (TV film)
2007 Kainovo znamení
Ten kluk
2004 The Legend of the Tamworth Two (TV film)
2003 Ready When You Are Mr. McGill (TV film)
2000 Never Never (TV film)
1996 Hlavní podezřelý: Chybné úsudky (TV film)
1988 Degrees of Blindness
1987 Partition
Up Line (TV film)

TV seriály

2018 Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
Father Thing (E10)
Safe & Sound (E09)
Autofac (E08)
další epizody (4)
2017 Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
Real Life (E05)
The Hood Maker (E01)
2010 Any Human Heart (TV seriál)
2005 Až na konec světa (TV seriál)
Fire Down Below (E03)
Close Quarters (E02)
Rites of Passage (E01)
2001 Swallow (TV seriál)
1989 4 Play (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1971 Masterpiece Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky