foto

Eric Wrate

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1985 Bridge to Terabithia
1982 Highpoint
If You Could See What I Hear
1980 The Courage of Kavik, The Wolf Dog (TV film)
1978 Hazardní hra
1975 Pinocchio's Birthday Party
1970 Flick

TV seriály

1987 Střední škola Degrassi (TV seriál)
1986 Detektiv Marlowe (TV seriál)
Vyděrači nestřílejí (S02E01)
1984 Kate Morris Vice President (TV seriál)
1982 Děti z ulice Degrassi (TV seriál)
1977 The New Avengers (TV seriál)
Emily (S02E12)
Complex (S02E10)
1971 Dr. Simon Locke (TV seriál)
1963 Forest Rangers, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky