foto

Thomas Nennstiel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Ihr seid natürlich eingeladen (TV film)
2017 Mordkommission Königswinkel - Liebe bis über den Tod (TV film)
2016 Liebe bis in den Mord: Ein Alpenthriller (TV film)
2015 Inga Lindström: Osudová výměna (TV film)
2014 Charlottes Welt - Geht nicht, gibt's nicht (TV film)
2013 Die Erfinderbraut (TV film)
Herzdamen an der Elbe (TV film)
2012 Idiotentest (TV film)
Odkaz hříšnice (TV film)
Osudový střet (TV film)
Se mnou nepočítej, miláčku! (TV film)
2011 Der Bulle und das Landei - Babyblues (TV film)
Für immer daheim (TV film)
Lügen haben linke Hände (TV film)
2010 Bei manchen Männern hilft nur Voodoo (TV film)
Familie Fröhlich - Schlimmer geht immer (TV film)
Letní láska (TV film)
Láska hory přenáší (TV film)
Wieder daheim II (TV film)
2009 Der Stinkstiefel (TV film)
Die Landärztin - Schleichendes Gift (TV film)
Frauen wollen mehr (TV film)
Heute keine Entlassung (TV film)
2008 Alter vor Schönheit (TV film)
Gefühlte XXS - Vollschlank & frisch verliebt (TV film)
Treuepunkte (TV film)
2007 Baculka (TV film)
Die Masche mit der Liebe (TV film)
Svědectví vraždy: Na zdraví! (TV film)
Svědectví vraždy: Otázka cti (TV film)
2006 Bez důkazu: Pomsta
Bez důkazu: Pět kamarádů
Bez důkazu: V nouzi poznáš přítele
Entführ' Mich, Liebling! (TV film)
2005 Mit Herz und Handschellen - Abgekartetes Spiel (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Auge um auge (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Einsame Entscheidung (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Wunderkinder (TV film)
2003 Tygří oko lépe vidí (TV film)
2002 Láska na druhý pokus (TV film)
1991 Mocca für den Tiger (TV film)

TV seriály

2014 Poslední polda (TV seriál)
Případ století (S05E03)
Chtějí si jen hrát (S05E02)
Pandořina skříňka (S05E01)
2013 Poslední polda (TV seriál)
Nebezpečná hra (S04E13)
Romeo a Julie (S04E12)
Uschi je v maléru (S04E11)
další epizody (5)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Smrt na jatkách (S03E11)
Dámská jízda (S03E10)
Samí zrádci (S03E09)
2010 Der Bulle und das Landei (TV seriál)
2006 Stadt Land Mord! (TV seriál)
Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
2005 Venkovská lékařka (TV seriál)
2004 Stefanie - nový začátek (TV seriál)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
1996 Mit einem Bein im Grab (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1993 Motzki (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 Der schönste Mann der Welt (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky