foto

Otis Redding

  • nar. 9.9.1941
    Dawson, Georgia, USA
  • zem. 10.12.1967 (26 let)
    Madison, Wisconsin, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Shake!: Otis at Monterey

Dokumentární

2019 Fyre Fraud - a.z.
2015 Better Than the Original: The Joy of the Cover Version (TV film) - a.z.
Janis - a.z.
2013 Americká 60. léta (TV seriál) - a.z.
1995 Rock & Roll (TV seriál)
1973 Sound of the City: London 1964-73 - a.z.
1969 Popcorn
1968 Monterey Pop

Host

TV pořady

1967 Bouton Rouge (TV pořad)
1963 Ready, Steady, Go! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky