foto

Cobie Smulders

  • nar. 3.4.1982 (35 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jacoba Fransisca Maria "Cobie" Smulders se narodila 3. dubna 1982 ve Vancouveru, Britská Kolumbie, Kanada. Je herečkou a bývalou mezinárodní modelkou. Mimojiné umí plynně francouzky. Nyní žije v Los Angeles, USA. Jako dítě Smulders chtěla být doktorkou nebo námořní bioložkou, nicméně na střední v ní začaly převažovat sklony k herectví a několikrát se objevila ve školní produkci. Jako dospívajíci ji objevila jedna modelingová agentura, která jí zprostředkovala bohatou dráhu modelky v Paříži, Japonsku, Milánu, Řecku nebo Německu.

První roli dostala v Showtime sci-fi seriálu JEREMIAH a následovalo několik dalších televizních seriálů včetně The L WORD nebo SMALLVILE. Její první stálá role byla v krátkém seriálu televize ABC, VERITAS: THE QUEST. Podruhé to bylo v sitkomuHOW I MET YOUR MOTHER, kde ztvárňuje jednu z hlavních rolí - televizní reportérku Robin Scherbatsky, odkud je zatím nejvíce známá. Byla k vidění např. ve filmech WALKING TALL či THE LONG WEEKEND. Joss Whedon ji původně chtěl obsadit do hlavní role ve filmové adaptaci Wonder Woman, než odstoupil od projektu.

Milan "exitak" Dufek

Herecká filmografie

Filmy

2018 Avengers: Infinity War
2017 Literally, Right Before Aaron
Why We're Killing Gunther
2016 Jack Reacher: Nevracej se
Svědectví (TV film)
Zásah do vztahu
2015 Avengers: Age of Ultron
Results
Unexpected
2014 Captain America: Návrat prvního Avengera
LEGO® příběh
They Came Together
2013 Bezpečný přístav
Pozdravy ze spermabanky
2012 Avengers
Grassroots
2009 Slammin' Salmon, The
2005 Dlouhý víkend
2004 Ill Fated
Kráčející skála
2002 Candy from Strangers

TV seriály

2017 A Series of Unfortunate Events (TV seriál)
The Miserable Mill: Part Two (S01E08)
The Miserable Mill: Part One (S01E07)
The Wide Window: Part Two (S01E06)
další epizody (8)
Friends from College (TV seriál)
A Night of Surprises (E08)
Grand Cayman (E07)
Second Wedding (E06)
další epizody (8)
2016 Zviřátka (TV seriál)
Flies (S01E07)
2015 Hunt the Truth (TV seriál)
2014 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Nothing Personal (S01E20)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Navždycky 2/2 (S09E24)
Navždycky 1/2 (S09E23)
U oltáře (S09E22)
další epizody (11)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Hledá se basák (S09E13)
Nácvik večeře (S09E12)
Na dobrou noc (S09E11)
další epizody (25)
2012 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Ultimátní Trik 2/2 (S08E12)
Ultimátní Trik 1/2 (S08E11)
Překompenzace (S08E10)
další epizody (24)
2011 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Iluminační symfonie (S07E12)
Parťákrodiče (S07E11)
Tik, tik, tik... (S07E10)
další epizody (24)
2010 Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Planý poplach (S06E12)
Teorie o mořské panně (S06E11)
Prokleté Díkůvzdání (S06E10)
další epizody (25)
2009 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Poslední cigareta v životě (S05E11)
Okno (S05E10)
Fackodání 2: Facka vrací úder (S05E09)
další epizody (24)
2008 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Malá Minnesota (S04E11)
Rvačka (S04E10)
Naháč (S04E09)
další epizody (20)
2007 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Platinové pravidlo (S03E11)
Nervy (S03E10)
Fackodání (S03E09)
další epizody (22)
2006 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Vánoční cenzura (S02E11)
Barneyho bratr (S02E10)
Sázka o facku (S02E09)
další epizody (22)
2005 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Limuzína (S01E11)
Ananasový incident (S01E10)
Břicho plné krocana (S01E09)
další epizody (11)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
2003 Veritas (TV seriál)
Volání mrtvých (TV seriál)
2002 Jeremiah (TV seriál)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)

Dokumentární

2015 Being Canadian
2014 Lennon or McCartney - a.z.

TV pořady

2015 Best Time Ever with Neil Patrick Harris (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
65. Emmy Awards (TV pořad)
2011 63. Emmy Awards (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
VIP zprávy (TV pořad)
2009 61. Emmy Awards (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace